Aktivnosti in rezultati

ZAKLJUČNO SREČANJE PROJEKTA LIFE FOR LASCA

Objavil/a: Samo Bratož
Skupina objave: Ozaveščanje
Všečno: (0)
Ni všečno: (0)
Objavljeno: 05 Jan 2021

V letu 2021 je kot eden sklepnih dogodkov projekta načrtovano zaključno družabno srečanje. Na njem se bomo družili s predstavniki ministrstev, lokalnih oblasti, predstavniki ribiških družin in vseh ostalih, ki so s svojim prispevkom pripomogli pri izvedbi projekta. Na dogodku se bo mogoče seznaniti z rezultati projekta in si ogledati izdelke, ki smo jih v času trajanja ustvarili. Prav tako bo na ogled razstava fotografij in slik, katere smo prejeli na ustvarjalnih natečajih, objavljenih na naši spletni strani.

Glede na trenutno zdravstveno situacijo v državi pa za sedaj še ni mogoče napovedati datuma srečanja, kakor tudi ne načina izvedbe le-tega. Vsekakor si celotna ekipa projekta želi, da bi dogodek izvedli na način kot smo ga poznali pred epidemijo. V kolikor pa razmere tega ne bodo dovoljevale bomo pa srečanje vseeno poskusili realizirati v virtualni obliki preko sodobnih povezovalnih poti.

Ekipa Life for Lasca

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

68155

Omejitev znakov 400

O projektu LIFE for LASCA

Zavod za ribištvo Slovenije bo v sodelovanju z italijanskim partnerjem in lokalnimi ribiškimi družinami skušal preprečiti izumrtje vrste primorska podust [Lasca] (Protochondrostoma genei). Poskusili bomo vzrejati vrsto v ujetništvu in jo ponovno naseliti v pritoke reke Vipave. Dolina Vipave je namreč edino Natura 2000 območje za vrsto v Sloveniji

Vodilni partner


Zavod za ribištvo Slovenije
Spodnje Gameljne 61a
SI-1211 Ljubljana-Šmartno, Slovenija
  info@zzrs.si
www.zzrs.si

Pridruženi partner


Parco Lombardo della valle del Ticino
via Isonzo, 1 - 20013
Pontevecchio di Magenta (MI)
  parco.ticino@pec.regione.lombardia.it
www.parcoticino.it